SINDICATS MISSATGES LA ROMÀNICA

SINDICATS MISSATGES LA ROMÀNICA
Des de sempre l'institut ha anat rebent informació diversa dels sindicats, però en les últimes setmanes s'ha incrementat exponencialment aquesta informació.
Per evitar-vos la recepció de tots aquests correus, s'ha creat la següent pàgina web:
on anireu trobant tots els correus que es reben a la bústia del nostre institut.
L'únic inconvenient d'aquesta pàgina és que no apareixen els documents adjunts que es reben amb el missatge. És per això que, si voleu accedir al missatge original i així poder descarregar els documents adjunts, us passem el correu electrònic on es van acumulant tots els missatges que apareixen a la web que us he facilitat.
Si accediu a aquest compte teniu present:
- No canvieu la contrasenya d'accès, ja que ningú més podria accedir a aquest compte.
- No esborreu cap dels missatges.
- No modifiqueu la configuració del compte.
- No envieu cap missatge a aquesta direcció, ja que tots els missatges que es reben, es publicaran automàticament.
El nom d'usuari i la contrassenya la trobareu al mail del Coordinador pedagògic del dia 6 de febrer de 2012.

dissabte, 18 de febrer del 2012

INFORMACIÓ UGT

Company, companya,
Durant aquests dies ens hem mobilitzat i ara et demanem un esforç més. És important la ciutadania defensar els serveis públics i l'educació pública. Com a professionals que estem compromesos amb l'educació hem de donar un cop de volta més i cridar tothom una mateixa consigna: Per  l'educació pública, prou retallades.
T'esperem, vine amb nosaltres.
L'agenda d'aquests dies és la següent:
Dissabte 11 de febrer     UGT de Catalunya dona suport a la CONCENTRACIÓ CONVOCADA PER LA COMUNITAT EDUCATIVA AMB EL LEMA "PER L'EDUCACIÓ PÚBLICA, CAP RETALLADA La Comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l'educació i a tota la ciutadania a participar en la concentració del proper dissabte 11 de febrer a les 17h. per mostrar les repercussions de les retallades sobre el sistema educatiu públic. FETE-UGT com a entitat convocant hi participa activament en la seva organització i desenvolupament i anima als treballadors i treballadores de l'educació, a les famílies i a la ciutadania a assistir-hi És el moment d'anar! L'EDUCACIO afecta a tothom!!!!!

 Dimarts 14 de febrer.       19 h.Concentració de delegats Àrea Pública davant del Parlament vestits de negre amb espelmes, ciris "Mort dels Serveis Públics". Tancaments als centres educatius . Els centres que tinguin propostes en aquest sentit agrairíem que ens informeu individualment o com a centre a través de làplicatiu de consulta següent:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGtZUFFQZXNvdUpWMVdLbmFzLXpVSUE6MQ
És important fer ressó de totes les accions que es portin a terme!!!  

Dimecres 15   8-9h davant del Parlament es lliuraran esqueles per la "mort dels drets laborals". Jornada de reflexió de debat, formació. amb adaptacions curriculars als centres, aules, discussió de claustres amb materials de la "marea groga" o accions com: enviar e-mails a la Consellera rebutjant les retallades, penjar a les webs dels centres accions, manifestos, fotografíes, murals. 17,30h: concentració al Parlament.  
És el moment de dir la nostra!!  No hi faltis¡!           
UGTeducació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada